La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

El mètode Suzuki és més que una forma divertida de aprendre a tocar un instrument, és a la vegada un vehicle per a madurar com a persona i adquirir noves habilitats (memòria, concentració, voluntat, ...) i fomentar l'autonomia.

 

Que cal per començar a gaudir del plaer de tocar qualsevol instrument amb aquest mètode?


  • L'INSTRUMENT: pot ser de segona mà o nou, tant per al pare o mare com per al xiquet o xiqueta.
  • SURO BLANC: amb un tros de suro blanc i una plantilla que vos facilitarà la mestra podreu crear el primer instrument del vostre fill o filla. La finalitat d'aquest instrument de suro és que aprenga a agafar-lo, a col·locar-se correctament en posició de tocar-lo i que aprenga que no és un joguet i s'ha de tractar amb cura.
  • UNA VARETA DE FUSTA: amb una vareta de fusta, que pots comprar en qualsevol ferreteria, i  una goma d'esborrar, es construeix l'arc per a l'instrument de suro.
  • LLIBRE SUZUKI VOLUM I: llibre amb CD. L'alumnat Suzuki toca de memòria les cançons del repertori Suzuki que hi ha al llibre. L'oïda i la memòria són les eines principals de treball, encara que per a ells serà com un joc.
  • ALEGRIA: la música és un regal que ens dona la vida, per això cal no dramatitzar ni exigir res en aquest aprenentatge.
  • CONSTÀNCIA: cal practicar a casa i escoltar el CD tant com siga possible.

 

Suzuki per a adults


 Aquest mètode funciona per a totes les edats. Si t'has quedat amb ganes de aprendre a tocar algun instrument musical però et frena el no saber solfeig, aquesta és la teua oportunitat.